Löydä tarpeesi, tonttisi ja tyylisi mukainen lähtökohta

Laajasta talomallistostamme löydät mietityt vaihtoehdot niin oman kodin kuin vapaa-ajan asunnon lähtökohdaksi. Malleja löytyy joka perheelle, tontille ja ympäristöön. Talomallejamme voi muokata esimerkiksi jatkamalla, lisäämällä ikkunoita, muuttamalla ulkoasua, vaihtamalla kattomuodon, muokkaamalla väliseiniä ja niin edelleen. Teemme koteja ja loma-asuntoja myös täysin omista suunnitelmistasi. Myös paritalo- ja suuremmatkin ratkaisut ovat mahdollisia.

Evo

Evo -talomallit henkivät eleetöntä pohjoisen kauneutta. Niiden suunnittelussa haluttiin  korostaa suomalaisille tärkeän luonnon läheisyyttä myös kaupunkimaisessa tiiviisti rakennetussa ympäristössä. Pelkistetty, geometrisilla perusmuodoilla leikittelevä pohjoismainen arkkitehtuuri, suuret ikkunapinnat ja toimivat tilaratkaisut tuovat luonnonvaloa runsaasti kotiin luoden vaikutelman sisätilojen jatkumisesta ulos suojaisille sisäpihoille.

Evo-mallit  Lue lisää
Inno

Inno-mallit tarjoavat monipuolisen kattauksen suosittuja Omataloja modernisoituna sekä lisäksi aivan uusia ihastuttavia 1-tasoisia koteja kaupunkimaisiin ympäristöihin. Inno-malleista löytyy toimivuutta ja pohjaratkaisuja monenkokoisille perheille. Modernista arkkitehtuurista löytyy rytmiä ja näyttävyyttä antavaa epäsymmetriaa sekä tehostepintoja, suojaavia seinäkkeitä sekä reilunkokoisia ikkunoita ja terasseja.

Inno-mallit  Lue lisää
Block

Block-mallit ovat erityisesti kaupunkialueidelle suunniteltuja kaksikerroksisia koteja. Moderni, selkeä  arkkitehtuuri sopii hyvin urbaaniin ympäristöön ja ahtaammillekin tonteille. Block-mallien alakerta on suunniteltu yhdessäoloon;  makuuhuoneet on sijoitettu kätevästi yläkerran rauhaan. Ylös asti avoimet tilat  lisäävät avaruuden tuntua  ja  lukuisista isoista ikkunoista tulvii raikas luonnonvalo.

 Block-mallit  Lue lisää

Kuukkeli

Täyslämpimät Kuukkeli -loma-asunnot ovat suunniteltu ympärivuotiseen käyttöön ja sen rakenteet ovat vastaavat kuin Omatalon muissa talomalleissa. Kuukkeli-mallistosta löytyvät mietityt ratkaisut ja oivalliset lähtökohdat niin pienempään kuin suurempaan tarpeeseen. Olipa lomatonttisi järven rannalla, taajaman tuntumassa tai sitten tunturin kupeessa. Tyyli on vapaa. Ota ideoita niin suunnitellaan juuri sinun toiveidesi mukainen kokonaisuus.

Kuukkeli-mallit  Lue lisää
Sometalo

Sometalo 2023:n lähtökohtana oli 1-tasoinen keskisuuri talomalli, joka suunniteltaisiin mahdollisimman tarkasti Instagram-seuraajiemme toiveiden mukaan. Julkaisimme touko-heinäkuun 2023 aikana Instagramissa paljon kiinnostusta herättäneen ”Sometalo 2023” -äänestyspostaussarjan, joka tuotti runsaasti hyviä ideoita ja toiveita uuden mallin suunnitteluun

Sometalo 2023
Primus

Primus-mallit ovat moderneja pieniä taloja, joissa kaikki asumisen mukavuudet on sovitettu kompaktiin kokoon. Ne sopivat loistavasti ensimmäiseksi omakotitaloksi, etenkin pienille kaupunkitonteille sekä vapaa-ajan asunnoiksi. Julkisivua, kattomuotoa ja ikkunoita muuttamalla voidaan näitäkin pikkutaloja muokata hyvin paljon omien toiveiden mukaisiksi ja vaikkapa perinnetalojen tyylisiksi  maaseutumaisemaan.

Primus-mallit  Lue lisää

Onni

Onni-mallit sopivat hyvin perinteiseen suomalaiseen maisemaan. Ne ovat kodikkaita, viihtyisiä, toimivia ja siksi suosittuja tonteille ympäri maan. Lukuisista Onni-vaihtoehdoista on helppo valita sopiva talo perheesi koon mukaan ja muokata sitä tarvittaessa juuri sinun tarpeesi ja toiveesi täyttäväksi.
Haluttaessa muuttaa talon tyyli moderniksi onnistuu se kätevästi esim. kattomuotoa ja julkisivuvalintoja vaihtamalla.

Onni-mallit  Lue lisää
Extend

Extendin avulla hyödynnät nykyisen tonttisi mahdollisuudet paremmin ja saat lisätilaa helposti, nopeasti sekä edullisesti. Extend sopiikin oivallisesti työ- tai harrastetilaksi sekä viihtymiseen, mutta halutessasi myös esim. piha- tai rantasaunaksi tai sitten edulliseksi, kompaktiksi miniasunnoksi. Joka tapauksessa, 100 % Omatalon energiatehokkain rakentein ja eristevahvuuksin!

Extend-mallit  Lue lisää
Tai omista suunnitelmista!

  Mikäli mallistostamme ei löydy sopivaa lähtökohtaa toiveidesi kodille tai loma-asunnolle tai jos sinulla on jo valmiit suunnitelmat / luonnokset, lähetä ne meille. Käymme suunnitelmat läpi ja laskemme sinulle kilpailukykyisen tarjouksen yksilöllisestä toteutuksesta.
Toimitukset nopealla aikataululla!

Lue lisää

Quick House

QUICK HOUSE 20 on kätevä, kustannustehokas ja nopeasti käyttöön otettava elementtirakenteinen, eristetty tilaratkaisu. Se sopii esim. lisämajoitukseen, harraste- tai työtilaksi, rakennustyömaille jne. taukotuvaksi tai tilavaksi lämpimäksi varastoksi. Siisti puupaneeliverhottu julkisivu ja pitkäikäinen peltikate varmistavat säänkestävyyden ja huolitellun ulkonäön. ​Quick House ei tarvitse muuta perustusta kuin tasatun hiekka- tai sorapatjan.

Quick House  Tilaa
Autosuojat

Monipuolinen autosuojamallistomme tarjoaa mietityt autokatos- ja autotallivaihtoehdot tarpeesi mukaan. Autosuojiin kuuluu tilava ja valoisa varasto. Kaikki autosuojamme ovat muunneltavissa tilantarpeesi, tyylimakusi ja päärakennuksen arkkitehtuurin 
mukaisiksi. Autosuoja onnistuu toteuttaa tietysti myös itse taloon kytkettynä - kysy lisää mahdollisuuksista myyjältämme!

Autosuojat

Myös omien suunnitelmiesi pohjalta onnistuu!

Mikäli malleistamme ei löydy sopivaa lähtökohtaa tai sinulla on jo oma yksilöllinen suunnitelma, 
toteutamme unelmiesi kokonaisuuden myös täysin omien toiveidesi ja suunnitelmiesi pohjalta.

Kysy lisää myyjältäsi!

Ammattitaitoisen Omatalon myyjän avustuksella valitset helposti toiveidesi vaihtoehdon laajasta talomallistostamme, muuntelet valitsemaasi talomallia haluamallasi tavalla tai sitten suunnitellaan sinulle yksilöllinen kokonaisuus omien suunnitelmiesi pohjalta. Pitkän kokemuksensa ansiosta talomyyjämme tuntevat myös paikkakuntakohtaiset viranomaismääräykset. Voit sopia myyjän kanssa myös etäpalaverin!