Mietityt seinärakenteet ja valmistustekniikka
yli 30 000 toimituksen kokemuksella

Korkean laadun takaavat tuotteidemme CE-merkintä ja laatusertifioitu tuotanto.

Omatalon mietityt seinärakenteet ja valmistustekniikka ovat käsite, johon on luottanut vuosikymmenten saatossa jo yli 30 000 omakotirakentajaa. Pitkälle kehitetty suurelementtituotantomme ja valmistusprosessi kuivissa sisätiloissa sekä huolellisesti mietitty ja toteutettu toimitus- ja asennusvaihe takaavat asiakkaillemme laadukkaimman lopputuloksen. Pystymme myös reagoimaan rakentamisen muuttuviin trendeihin nopeasti ja joustavasti.  Kehitämme jatkuvasti prosessejamme, tuotevalikoimaamme ja palveluamme vastataksemme yhä kiristyviin energiatehokkuus- ja rakennusmääräyksiin sekä muuttuviin asiakastarpeisiin. Korkean laadun takaavat tuotteidemme CE-merkintä ja laatusertifioitu tuotanto.

Kolme energiatehokasta seinärakennevaihtoehtoa

Tutkitut, mietityt ratkaisut takaavat lämpimyyden, rakenneturvallisuuden ja edulliset asumiskustannukset

Omatalolla sinulla on valittavanasi kolme energiatehokasta ja turvallista seinärakennetta toiveidesi mukaisesti. Rakenneratkaisumme takaavat sinulle edulliset asumiskustannukset, kodin lämmön ja huoneilman puhtauden. Omatalossa on otettu aina ekologiset näkökulmat huomioon: säästämme ympäristöä sekä rakentamisessa että asumisessa.  Puurakenteinen koti on jo lähtökohtaisesti ekoteko verrattaessa muihin rakennusmateriaaleihin. Kaikki Omatalot toteutetaan energiatehokkailla tutkituilla rakenneratkaisuilla. Seinässä eristevahvuus on 250 mm ja yläpohjassa 500 mm (1 krs-talot). Seinien kylmäsiltojen syntymistä ehkäisevät VTT:n kanssa kehitetyt liitokset ja läpiviennit.  

Omatalo VAKIO

Vakio -rakenne on yhdessä VTT:n kanssa kehitetty, turvallinen, energiatehokas sekä kustannustehokas vaihtoehto uuden kotisi seinärakenteeksi.

Omatalo  HENGITTÄVÄ

Hengittävä -seinärakenne on älykäs, molempiin suuntiin hengittävä rakenne, joka sopii loistavasti Suomen vaihteleviin olosuhteisiin.

Omatalo  EKO

Omatalo Eko -seinärakenne on puukuitueristeellä eristetty ekologinen rakenne, joka antaa talosi hengittää luonnollisesti hirsirakennuksen tavoin.


Seinärakenteet valintasi mukaan

Omatalo VAKIO
Omatalo Vakio -seinärakenne on vaihtoehto sinulle, joka haluat varman kustannustehokkaan tutkitusti turvallisen vakioratkaisun uuteen kotiisi. Toimiva ilmanvaihto yhdessä tiiviin rakenteen kanssa vaikuttaa sekä asukkaiden terveyteen että rakennuksen kunnossa pysymiseen ja talon energiatehokkuuteen. Puhdas sisäilma syntyy tiivistä testatusta seinä rakenteesta ja toimivasta ilmanvaihdosta, jotka mahdollistavat hyvän ja terveen asumisen.

Omatalo HENGITTÄVÄ
Omatalo Hengittävä -seinärakenne on paras vaihtoehto sinulle, joka haluat hengittävän talon kustannustehokkaalla tavalla. Hengittävässä rakenteessa etuna on se, että ilmanvaihtokoneiden lisäksi rakenne itsessään tasaa huoneilman kosteutta. Normaalin höyrysulkutoiminnan lisäksi Omatalo Hengittävä -rakenteen etu on uudenlaisen ISOVER Vario® -höyrynsulkutuotteen rakenteiden kuivumiskyvyn parantaminen poikkeuksellisen kastumisen jälkeen.
 

Omatalo EKO
Omatalo Eko -seinärakenne on paras vaihtoehto sinulle, joka haluat hengittävän ja ekologisen talon. Hengittävässä rakenteessa etuna on se, että ilmanvaihtokoneiden lisäksi rakenne itsessään tasaa huoneilman kosteutta. Omatalo Eko -rakenteen pääosin kierrätetystä puukuidusta valmistetun eristeen lähteenä on sanomalehtikierrätyspaperi. Omatalo Eko -rakenne on tutkitun Omatalo Vakio -rakenteen pohjalta kehitetty ekologinen molempiin suuntiin hengittävä rakenne, jossa eristeenä on luonnonmukainen puukuitueriste ja  höyrynsulkuna vesihöyryä läpäisevä ilmansulkukalvo.


Pyydä tarjous   Myös omista suunnitelmistasi