Omatalolla yhdistyy monipuolinen osaaminen ja kokemus

Laadukkaat ja pitkälle mietityt ratkaisut kuluttajille, yrityksille sekä vientiin

Omakotitaloja yli 80 vuoden kokemuksella

Ensimmäiset Omatalot tehtiin Viipurin Kivennavalla vuonna 1939. Omakotitaloja onkin rakennettu jo yli 80 vuotta kymmenille tuhansille kodin rakentajille, jotka arvostavat hyvää palvelua, kokemusta ja rakentamisen osaamista. 

Suuren tuotantokapasiteetin talotehtaamme sijaitsee Pohjois-Savossa Sonkajärvellä. 


 

Rakentamisen ratkaisut suurempiinkin kohteisiin

Toteutamme myös suurempia kokonaisuuksia ja ammattilaisille, kuten rivi- ja luhtitaloja sekä päivä- ja palvelukoteja. Myös suurempien hallien ja kauppaliikkeiden, kuten marketrakentamisen tarpeisiin olemme kehittäneet juuri siihen tarpeeseen soveltuvat, pitkälle tehdasvalmiit suuremman kokoluokan seinä- ja kattoelementit. 

Merkittävät, vakiintuneet vientimarkkinat

Kotimaan markkinoiden lisäksi Omatalo harjoittaa merkittävän kokoista, vakiintunutta talopakettien vientiliiketoimintaa varsinkin Latviaan, mutta myös Viroon sekä Puolaan. Myös Islannin, Japanin ja Ukrainan talopakettiviennistä on runsaasti kokemusta. 

Kotimaan liiketoiminnan ohella myös vientiä kehitetään aktiivisesti. Kun ei olla pelkästään kotimaan markkinoiden varassa, saadaan lisää varmuutta ja vakautta liiketoimintaan pitemmälläkin aikajänteellä.

Ekologiset ja energiatehokkaat ratkaisut

Rakenneratkaisumme takaavat sinulle edulliset asumiskustannukset, kodin lämmön ja huoneilman puhtauden. Omatalossa on otettu ekologiset näkökulmat huomioon: säästämme ympäristöä sekä rakentamisessa että asumisessa. 

Puusta rakentaminen on jo lähtökohtaisesti ekologisempaa verrattuna muihin rakennusmateriaaleihin. Kaikki Omatalot toteutetaan energiatehokkailla, yhdessä asiantuntijoiden kanssa suunnitelluilla ja tutkituilla rakenneratkaisuilla.

Luotettu laatu ja jatkuva tuotekehitys

Omatalon mietityt seinärakenteet ja valmistustekniikka ovat käsite, johon on luottanut vuosikymmenten saatossa jo yli 30 000 omakotirakentajaa. Pystymme myös reagoimaan rakentamisen muuttuviin trendeihin nopeasti ja joustavasti. 

Kehitämme jatkuvasti prosessejamme, tuotevalikoimaamme ja palveluamme vastataksemme yhä kiristyviin energiatehokkuus- ja rakennusmääräyksiin sekä muuttuviin asiakastarpeisiin. Korkean laadun takaavat tuotteidemme CE-merkintä ja laatusertifioitu tuotanto.

Mietitty suunnittelu-, valmistus- ja toimitusketju varmistaa laadukkaimman lopputuloksen

Pitkälle kehitetty elementtituotantomme ja valmistusprosessi kuivissa sisätiloissa sekä huolellisesti mietitty ja toteutettu toimitus- ja asennusvaihe takaavat asiakkaillemme laadukkaimman lopputuloksen. 

Kaikki Omatalot toteutetaan energiatehokkailla, yhdessä asiantuntijoiden kanssa suunnitelluilla ja tutkituilla rakenneratkaisuilla.

Joustava tuotantomme taipuu yksilöllisempiinkin ratkaisuihin. Pystymme toimittamaan lisäksi suuremman kokoluokan seinä- ja kattoelementit räätälöidysti suurempiinkin ammattilaiskohteisiin.

Koti kattavasta mallistostamme tai täysin omista suunnitelmistasi

Omatalon mallistossa on laaja valikoima erityyppisiä koteja kaikenlaisille tonteille. Talomalleja voi lisäksi muunnella esimerkiksi jatkamalla, lisäämällä ikkunoita, muuttamalla ulkoasua, vaihtamalla kattomuodon, muokkaamalla väliseiniä ja niin edelleen.   

Yhtä lailla onnistuu yksilöllisempikin koti myös täysin omien suunnitelmiesi pohjalta. Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro toiveesi ja ajatuksesi haluamastasi kokonaisuudesta.

Meiltä ratkaisut juuri sinun tarpeisiin - kysy lisää

Ammattitaitoisen Omatalo-myyjän avustuksella valitset helposti toiveidesi kodin laajasta talomallistostamme ja muuntelet sitä haluamallasi tavalla. Myös täysin omista suunnitelmistasi onnistuu!  

Pitkän kokemuksensa ansiosta talomyyjämme tuntevat myös paikkakuntakohtaiset viranomaismääräykset. Meillä on vankka kokemus myös lukuisten suurempienkin ammattilaiskohteiden elementtitoimituksista. 

Kysy rohkeasti lisää mahdollisuuksista myyjiltämme. Myös etäpalaveri onnistuu!