Mukavaa syksyä oman kodin rakentamisesta ja 
omakotiasumisesta haaveilevat!

Ajassamme, jolloin uutiset maailmantilanteesta ja rakennusalalta ovat olleet poikkeuksellisen huonoja, on tilausta valon pilkahduksille!

Uutiset pitkäänkin alalla toimineiden yritysten konkursseista ovat varmasti tulleet monille yllätyksinä ja hämmentävinä sekä saaneet monen oman kodin rakentamista suunnittelevan epävarmaksi. Suurimpana kysymyksenä on, mitä tuleman pitää ja voiko mihinkään enää luottaa? Meillä on kuitenkin sinulle hyviä uutisia! Annettavanamme on varmuutta sumuiselta näyttävään rakentajan tulevaisuuteen! Yli 80 vuoden ja 30 000 toimituksen kokemuksella

Omatalolla on pitkä, yli 80 vuoden historia ja se tunnetaan Suomessa etenkin laadukkaista omakotitaloistaan. 
Olemme lisäksi toimittaneet taloja vientiin  menestyksekkäästi vuosikymmeniä. Talotoimituksia on kertynyt vuosien saatossa kaikkiaan yli 30 000. Toimialalle on tyypillistä nousut ja laskut. Aallonpohjista on kuitenkin aina noustu, kun edellytykset siihen ovat olleet kunnossa. Selviytymisestä on kokemusta ja oppirahoja on aikojen saatossa myös maksettu! 
Vakavaraisuutta, monipuolisuutta ja riskienhallintaa

Voimme tällä hetkellä kiittää itseämme siitä, että liiketoimintamme ei nojaa yksinomaan vähentyneeseen kotimaan rakentamiseen. Olemme pystyneet kompensoimaan heikentynyttä kotimaan kysyntää merkittävästi viime vuodesta kasvaneella vientimyynnillä. Olemme myös hioneet kulurakennettamme kevyemmäksi, tehneet sopeuttamistoimia ja kehittäneet toimintamalliamme terveelle ja kestävälle taloudelliselle pohjalle.

Lisäksi monipuolinen osaamisemme, joustavuutemme sekä tuotekehityksemme on tuottanut tulosta. Olemme onnistuneet uusissa avauksissa mm. market- ja hallirakentamisessa sekä suuremmissa projektikohteissa. Kaikilla näillä kehitystoimenpiteillä olemme säilyttäneet ja säilytämme taloutemme niin lyhyellä kuin pitkällä aikajänteellä kunnossa.


Omatalo toimitti seinä- ja kattoelementit Sonkajärven uuteen S-marketiin, joka valmistuu syys-lokakuun vaihteessa 2023.


Hyvä aika rakentaa

Omakotirakentajalla on nyt itse asiassa aivan otollisen hyvä tilanne päätöksentekoon. Korkojen nousu on ennusteiden mukaan taittumassa. Rakennusmateriaalien, etenkin puun hinta on tullut merkittävästi alaspäin ja materiaaleja on saatavilla hyvin. Hiljaisena aikana pääsee lisäksi aina hinnallisesti parempiin sopimuksiin tavarantoimittajien ja tekijöiden kanssa sekä tekijöitä on paremmin saatavilla. Ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan lisää talohaaveistasi!

Meillä on paljon mahdollisuuksia ja vankka ja monipuolinen osaaminen, aito halu ja tietotaito palvella. Olipa ajatuksena millainen rakennus tai koti hyvänsä, suunnitellaan ja toteutetaan sinulle toiveidesi mukainen kokonaisuus. Joko laajasta mallistostamme muunnellen tai täysin omista suunnitelmistasi. Laadukkaasti ja kustannustehokkaasti!
Pauli Moilanen
toimitusjohtaja 
Omatalo Oy